Mainos
Mainos

Hovioikeus vapautti kaksi miestä vuosien huumetuomioista

Helsingin hovioikeus on muuttamut käräjätuomiota, jossa kaksi miestä oli tuomittu vuosiksi vankeuteen törkeästä huumerikoksesta.

Oikeuden mukaan vaihtoehtoista tapahtumakulkua ei voitu sulkea pois ja epäselvässä näytössä asia on ratkaistava syytettyjen eduksi.  

Käräjäoikeus katsoi, että miehet olivat yrittäneet kaivaa Lopella metsään kätköihin piilotettuja huumeita. Syytettä vastaan puhui hovioikeuden mukaan muun muassa, ettei kätköillä käyneitä voida tunnistaa riistakameroiden tallenteista. Jalkineenjälkiä kätköpaikoilla ei verrattu syytettyjen jälkiin.  

Hovioikeus hylkäsi 46-vuotiaan miehen syytteen törkeästä huumausainerikoksesta ja 35-vuotiaan miehen tuomion kätkemisrikoksesta ja törkeästä huumausainerikoksesta. 35-vuotias tuomittiin 60 päiväksi vankeuteen muun muassa ampuma-aserikoksesta.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot