Mainos
Mainos

Hovioikeuskaan ei päästä Fryckmania velkajärjestelyyn

Helsingin hovioikeus ei päästä liikemies Peter Fryckmania yksityishenkilön velkajärjestelyyn. Fryckmanin hakemus hylättiin jo aiemmin Helsingin käräjäoikeudessa.

Oikeus perustelee hylkäämispäätöstään muun muassa sillä, että merkittävä osa hakijan veloista on rikosperusteisia, joista hän on saanut myös tuomiot. Fryckman on tuomittu vankilaan aiemmin useista talousrikoksista.

Viime huhtikuussa käräjäoikeus langetti Fryckmanille yli puolentoista vuoden vankeusrangaistuksen muun muassa törkeästä kavalluksesta.

Velkajärjestelyhakemuksessaan Fryckman kertoi velkojensa olevan yli neljä miljoonaa euroa ja nettotulojensa noin 920 euroa kuussa. Hänen mukaansa velkaantumisen taustalla oli velkojista johtuva syy ja yritystoiminnan päättyminen. Hän vetosi myös siihen, että velkaantumisesta on kulunut jo parikymmentä vuotta ja velkoja on maksettu runsaasti.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme