Mainos
Mainos

Huittisten Gigantin murtovarkaat vielä karussa - oletko nähnyt näitä autoja?

Lounais-Suomen poliisi kaipaa edelleen havaintoja autoista, joiden epäillään liittyvän Huittisten Gigantin murtoon.

Giganttiin murtauduttiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 4.30. Elektroniikkaa varastettiin noin 15 000 euron edestä.

Poliisin mukaan kolme nuorta henkilöä tallentui valvontakameroihin. Yksi heistä on todennäköisesti nainen. Epäillyt ovat kateisessa, eikä poliisi ole voinut sulkea pois sitä mahdollisuutta, että tekijät olisivat ulkomaalaisia.

Poliisin mukaan kolmikolla oli todennäköisesti käytössään valkoinen Ford Transit -pakettiauto, joka oli varastettu autovuokraamon pihasta Hämeenlinnasta Hämeensaarentieltä samana yönä.

Auton rekisterinumero on IEZ-928 ja siitä on tehty varma havainto viimeksi Tampereen Lielahdessa sunnuntaina kello 20 aikoihin.

Poliisi pyytää havaintoja kolmikon ja auton liikkeistä viikonlopun ja alkuviikon ajalta. Lounais-Suomen poliisi on avannut asiaan liittyen vihjepuhelimen, jonka numero on 050 4562243.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme