Mainos
Mainos

Huivilla kasvonsa peittänyt ryösti Shellin aseella uhaten – poliisi toivoo havaintoja

Nuorehko mies ryösti Lahnuksen Shellin Espoossa puolen yön aikaan maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Kasvonsa huivilla peittänyt mies pakotti käsiaseella uhaten myyjän luopumaan liikkeen pohjakassasta. Tämän jälkeen hän poistui jalan kohti Lahnuksentietä Klaukkalan suuntaan.

Mies sai saaliikseen pienen summan rahaa.

Mies puhui selvää suomea ja oli pukeutunut musta-harmaaseen tuulitakkiin ja mustiin housuihin. Hän oli vaaleaihoinen ja 170–180 senttiä pitkä. Kasvonsa hän oli peittänyt huivilla.

Naishenkilöä, joka kulki jalan hieman ennen puolta yötä huoltoaseman mittarikentän läpi asioimaan liikkeessä, pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin. Poliisi pyytää myös henkilöitä, jotka havaitsivat alueella mitään poikkeavaa ennen ja jälkeen puolen yön jalankulkuun, ajoneuvoihin tai bussissa liikkujiin liittyen ottamaan yhteyttä.

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä tapahtumasta vihjepuhelinvastaajaan numeroon 0295 413031 tai sähköpostiin vihjeet.espoo@poliisi.fi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme