Mainos
Mainos

Humalainen kuski ajoi rajusti ulos – porukka sairaalaan, autosta löytyi murtokeikan saalis

Poliisille on selvinnyt, että Ylöjärvellä 16. maaliskuuta tapahtuneeseen ulosajoon liittyy muitakin kuin liikennerikoksia.

Henkilöauto ajoi ulos tieltä keskiviikkona hieman ennen puoli kuutta. Kyydissä olleet kolme henkilöä loukkaantuivat ja kuljetettiin sairaalaan.

Esitutkinnassa selvisi, että autosta löytyi anastettua omaisuutta. Omaisuus liittyy vähän ennen ulosajoa Ylöjärvellä tapahtuneeseen murtokeikkaan.

Autosta ilmoitettiin vähän ennen ulosajoa poliisille, koska sen kuljettajan epäiltiin olevan vahvasti päihtynyt. Käytetty auto oli liikennekäytöstä poistettu ja vakuuttamaton. Auto oli omistajan mukaan luvatta kolmikon käytössä.

Poliisi on pidättänyt auton kuljettajaksi epäillyn 1989 syntyneen miehen. Ulosajossa pahiten loukkaantuneet mies ja nainen ovat edelleen sairaalahoidossa. Kukaan kolmikosta ei ollut ensikertalainen, vaan osalla on mittavaakin rikoshistoriaa.

Kuljettajaa esitetään vangittavaksi muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä vammantuottamuksesta sekä varkaudesta.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme