Mainos
Mainos

Humalainen moottoripyöräilijä teloi kätensä Simossa

Kolmikymppinen simolaismies suistui kaverinsa moottoripyörällä ojaan Simossa Kemin lähellä varhain keskiviikko-aamuna. Oikealle kaartavassa mutkassa ilmeisesti liian suuren tilannenopeuden ja humalatilan takia simolaismies oli menettänyt kuljettamansa moottoripyörän hallinnan ja ajautunut ojaan tien vasemmalle puolelle.

Mies soitti itse Lapin hätäkeskukseen, koska vasemman käden sormet olivat vaurioituneet ulosajossa. Paikalle tullut Simon ambulanssi totesi, että miehen vasemman käden pikkurilli oli leikkautunut irti lähes kokonaan ensimmäisestä nivelestä. Lisäksi vasemman käden nimetön ja keskisormi olivat murtuneet. Loukkaantunut toimitettiin Länsi-Pohjan keskussairaalaan.

Ennen LPKS:aan toimittamista poliisipartio puhallutti miehen ja tulos oli 2,52 promillea. Miehellä ei ole ajo-oikeutta, eikä hänellä ollut myöskään suojakypärää päässään tietäsuistumisen tapahtuessa. Moottoripyörä vaurioitui pahoin ulosajossa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme