Mainos
Mainos

Humalainen moottoripyöräilijä törmäsi autoon ja lensi 23 metriä

Henkilöauton kuljettaja ei ehtinyt väistää, kun kovaa vauhtia ajanut moottoripyörä törmäsi siihen risteyksessä Tampereella, kertoo Sisä-Suomen poliisi tiedotteessaan.

Valikohtaus sattui lauantaina puolenyön jälkeen Hervannan Opiskelijankadulla. Poliisipartion saapuessa tapahtumapaikalle henkilöauto oli pysähtyneenä keskellä tietä.

Sivulliset kertoivat poliisille, että auto oli ollut kääntymässä vasemmalle, kun kovaa vauhtia idän suunnasta ajanut moottoripyörä törmäsi siihen. Henkilöauton kuljettaja ei ollut moottoripyörän kovasta nopeudesta johtuen ehtinyt tehdä minkäänlaista väistöliikettä.

Moottoripyöräilijä lensi törmäyksessä noin 23 metrin päähän törmäyspaikalta. 1990-luvulla syntyneella paikkakuntalaisella miehellä ei ollut löydettäessä kypärää päässä.

Kyseisestä moottoripyörästä oli hetkeä aiemmin soitettu hätäkeskukseen, sillä kuljettajaa epäiltiin rattijuopoksi.

Puhalluskokeen tulos osoitti epäilyn oikeaksi, sillä mies puhalsi 1,86 promillea. Kävi myös ilmi, ettei hänellä ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Ambulanssi kuljetti miehen ensiapuun. Hänellä oli erilaisia ruhjevammoja sekä haavoja. Henkilöauton kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä.

Moottoripyörän kuljettajan osalta tapahtumia tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme