Mainos
Mainos

Humalainen taksikuski jäi poliisin haaviin

Liikkuvan poliisin puhallusratsiassa pääkaupunkiseudulla on jäänyt kiinni useita rattijuoppoja. Poliisi puhallutti eilen aamupäivällä ja illalla kuljettajia pääkaupunkiseudun lähiympäristön pääteillä. Ratsioissa jäi poliisin haaviin 12 rattijuoppoa. Puhallutettuja kuljettajia oli poliisin mukaan noin 2100.

Rattijuopumuksista neljä oli törkeitä. Yksi kuljettaja oli liikkeellä moottoripyörällä ja yksi mopolla, muut henkilöautoilla. Yksi törkeästä rattijuopumuksesta epäilty oli työvuorossa oleva taksinkuljettaja, jolla oli asiakas kyydissä. Naisia epäillyistä oli kaksi. Korkein puhalluslukema oli noin 2,6 promillea.

Rattijuoppojen määrää voidaan poliisin mukaan pitää suurena, sillä normaalissa liikennevirrassa noin joka kuudessadas kuljettaja on rattijuoppo. Tässä ratsiassa vastaava luku oli noin joka sadaskahdeksaskymmenes.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme