Mainos
Mainos

Humalainen varasti postiauton Savonlinnassa

Humalainen ehti huristella autolla vain kymmenisen minuuttia, kunnes jäi kiinni. Mies puhalsi poliisin alkometriin 2,82 promillen lukemat.

Humalainen mies on varastanut Postin jakeluauton Savonlinnassa. Hän ajoi sillä kaupungin linja-autoasemalle, jossa sivullinen mies otti hänet kiinni.

Tapahtuma alkoi illansuussa Kirkkokadulta. Postin jakelukuorma-auton kuljettaja oli hakemassa kirjepostia ja jätti autonsa viereisen talon pihaan. Auto oli käynnissä. Palattuaan kuljettaja näki, että auto oli kadonnut.

Hän soitti heti hätäkeskukseen. Anastuksesta sai tietää myös toisen kuljetusliikkeen kuljettaja, joka huomasi postiauton linja-autoaseman pihassa. Hän otti kiinni ratissa olleen miehen.

Auto ehti olla kateissa reilut kymmenen minuuttia. Poliisin tultua paikalle nelikymppinen kiinniotettu puhalsi 2,82 promillea. Häntä epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja kortitta ajosta.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme