Mainos
Mainos

Humalaiset rääkkäsivät kissaa - ensin pakkaseen, sitten uuniin

Kaksi nuorta miestä rääkkäsi kissaa julmalla tavalla vuosi sitten elokuussa Lappeenrannassa.

Rääkkäys paljastui, kun 19-vuotias nainen haki kissansa samanikäiseltä mieheltä. Nainen oli vienyt kissan hoitoon.

Haettuaan kissan nainen havaitsi kissan aristavan tassuaan. Tämän lisäksi kissan turkki oli takkuinen.

Nainen vei kissan eläinlääkärin tutkittavaksi. Eläinlääkäri totesi kissan olevan sokissa. Kissalla havaittiin lisäksi palovammoja tassuissa, korvissa, nenässä ja silmien yläpuolella. Eläinlääkäri epäili kissan lonkan murtuneen ja eläime kuivuneen.

Tässä vaiheessa nainen ilmoitti tapauksesta poliisille, joka aloitti esitutkinnan.

Pakastimen kautta uuniin

Esitutkinnassa paljastui, että kissan hoitoon ottanut 19-vuotias mies oli ryypiskellyt asunnossaan 17-vuotiaan ystävänsä kanssa.

Molemmat miehet olivat vahvasti päihtyneitä, kun kissa 17-vuotiaan miehen mukaan virtsasi miesten päälle. Tämän jälkeen miehet päättivät "kouluttaa" kissaa.

Miehet laittoivat kissan ensiksi pakastimeen noin viideksi minuutiksi. Sen jälkeen miehet laittoivat kissan lämpimään suihkuun ja sieltä uuniin, joka oli säädetty lämpiämään muutamaan sataan asteeseen.

Toinen miehistä kertoi poliisille, että kissa otettiin uunista, kun uunin lämpötila oli noin sata astetta. Sen jälkeen miehet jatkoivat ryyppäämistä.

Esitutkinta on nyt valmistunut, ja juttu on siirtynyt syyteharkintaan. Kissan omistajan mukaan kissa on toipunut fyysisistä vammoista, mutta se on edelleen arka.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme