Mainos
Mainos

Hupparimies ryösti ravintolan kassan veitsellä uhaten Kuopiossa – poliisi pyytää havaintoja

Teräaseella uhannut mies ryösti ravintolan kassan Kuopion Saarijärven kaupunginosassa eilen kello 21.20.

Ryöstäjän vaatetuksena oli tumma huppari, jonka huppu oli vedetty päähän. Lisäksi tällä oli mustat hanskat ja jalassaan farkut. Mukana oli myös ruskea tai likaisen vaalea reppu.

Noin 30–40-vuotias ryöstäjä oli noin 170-180 senttinen ja vartaloltaan normaalia tukevampi "skrode". Hänellä oli parransänki ja puhui selkeästi suomea.

Ryöstäjää ei tavoitettu verekseltään. Poliisi pyytää havaintoja mahdollisesta tekijästä/tekijöistä, jotka ovat liikkuneet tapahtumapaikan lähistöllä ennen ryöstöä ja sen jälkeen.

Ravintola Casa Arnon työntekijä oli sulkenut ravintolan kello 21 ja myöhemmin noin kello 21.20 kuuli ravintolan takaovelta jyskytystä. Hän oli arvellut ravintolan omistajan olevan ovella, mutta avatessaan ovea se oli tempaistu auki ja sisään oli tullut mieshenkilö kädessään teräase.

Mies oli teräaseella uhannut työntekijää, käskenyt hänet kassalle ja komentanut tyhjentämään kassan sisällön mukanaan tuomaansa reppuun. Mies sai mukaansa pienehkön summan rahaa, jonka jälkeen poistui ulos samaa reittiä kuin tullessa.

Vihjeistä voi ilmoittaa vihjepuhelimeen 029 5415232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme