Mainos
Mainos

Huppupäinen mies ryösti Siwan Vaasassa: Uhkasi myyjää teräaseella

Vaasassa Koulukadun Siwa ryöstettiin eilen illalla teräaseella uhaten.

Pohjanmaan poliisilaitokselta kerrotaan, että , myymälään oli tullut huppupäinen mies, joka oli ottanut esiin teräaseen ja uhannut sillä kaupan myyjää.

Mies oli pakottanut myyjän antamaan kassassa olleet rahat. Rahat saatuaan hän oli poistunut liikkeestä. Tekijä sai poliisin mukaan haltuunsa muutamia satasia.

Mies oli ollut kantasuomalainen ja puhunut suomea. Hänen ikänsä on noin 25 - 30 vuotta ja pituus noin 170 cm. Vartaloltaan mies on hoikka.

Hän oli pukeutunut tummaan toppatakkiin, jossa oli ollut karvareunainen huppu. Karvat olivat harmaat. Päässä oli ollut lippalakki ja ainakin lipan etuosa oli vaalea tai valkoinen.

Kasvot oli peitetty punaisella vaatteella, mahdollisesti kaulahuivilla. Housut olivat olleet kuluneen näköiset vaaleansiniset pillifarkut. Kengät olivat tummat ja kädessä miehellä oli mustat hansikkaat, joissa on valkoiset raidat.

Tekijä oli ennen ryöstöön ryhtymistä odottanut kassan läheisyydessä myyjän saapumista kassalle. Mies oli ollut kaupassa jonkin aikaa kasvot peittämättä. Miehen liikkuminen kaupassa ja tapahtuma on tallentunut valvontakameraan.

Poliisi ei ole tavoittanut tekijää. Asiaa tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme