Mainos
Mainos

Hurja joukkotappelu ravintolan edustalla - kaljapullot ja kivet lensivät

Kymenlaaksossa Virolahdella tapahtui viime yönä poikkeuksellisen iso joukkotappelu, johon osallistui yli parikymmentä suomalaisnuorta.

Rikoskomisario Jari Riialin mukaan ravintolan edustalle oli kerääntynyt 16-18-vuotita nuoria, jotka tuntemattomasta syystä riitaantuivat ravintolasta poistuneen virolaisseurueen kanssa. Virolaisseurueeseen kuului viisi aikuista miestä. Riialin mukaan teinit aloittivat riidan virolaismiesten kanssa.

– Alkoholilla on ollut osuutta asiaan. Nuoret ovat olleet enimmäkseen alaikäisiä ja tilanne on kehkeytynyt joukkotappeluksi, jossa nyrkit ovat heiluneet. Myös kaljapulloja ja kiviä on heitelty, Riiali kertoo MTV3 Uutisille.

Hänen mukaansa osalliset selvisivät nujakasta pääasiassa lievin vammoin, kuten ruhjeilla ja mustelmilla. Yksi tappelun osapuolista kuljetettiin sairasautolla jatkotutkimuksiin.

Poliisi toimitti nuoret yöllä koteihin ja kuulustelut alkavat ensi viikolla. Rikosnimikkeenä on usea pahoinpitely.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme