Mainos
Mainos

Hurja takaa-ajo - mies pakeni poliisia varastetulla moottoripyörällä

Poliisi otti aamuyöllä kiinni moottoripyörän kuljettajan hurjan takaa-ajon päätteeksi Salossa.

Mies lähti poliisia pakoon aamuyöllä kolmen aikaan, kun hän havaitsi poliisiauton. Yhdessä vaiheessa poliisi mittasi miehen kuljettaman moottoripyörän nopeudeksi yli 120 kilometriä tunnissa, kun sallittu nopeusrajoitus oli 40 kilometriä tunnissa. Salon ydinkeskustassa mies kaasutti 150 kilometrin tuntivauhtia.

Pakomatkan aikana moottoripyörän kuljettajalta putosi kypärä päästä, mutta tämä ei poliisin mukaan hidastanut miehen vauhtia. Hän kasvatti etumatkaansa, vaikka takaa-ajossa ollut poliisiauto ajoi 190:n kilometrin tuntivauhtia.

Pakomatka päättyi lopulta hieman ennen Toijan keskustaa, kun mies törmäsi moottoripyörällään poliisiautoon ja kaatui. Mies loukkasi kaatumisessa hieman itseään.

Poliisin tekemä huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Miehen hallusta löytyi myös pieni määrä amfetamiinia.

Miehen kuljettama moottoripyörä osoittautui varastetuksi. Poliisin mukaan se oli varastettu viime helmi-maaliskuun vaihteessa Humppilasta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme