Mainos
Mainos

Hurjistunut asiakas oli sytyttää bensa-aseman tuleen

20-vuotias mies oli aiheuttaa vakavan turman Nastolan ABC-huoltoasemalla itsenäisyyspäivän iltana. Hän menetti malttinsa huoltamon sisällä ja alkoi ensin hakata nyrkillä kassakonetta.

Kassakoneen kaltoinkohtelu ei kuitenkaan purkanut miehen raivoa riittävästi, jolloin hän siirtyi pian tekemään tuhojaan huoltoaseman pihalle. Mies valutti bensiiniä pumpusta mittareiden läheisyyteen ja sytytti sen tuleen.

Polttoaine leimahti liekkeihin nopeasti.

Suuremmilta vahingoilta vältyttiin poliisin mukaan täpärästi toisen asiakkaan ripeän toiminnan vuoksi. Hän sammutti palonalun jauhesammuttimella, jonka jälkeen paikalle tullut palokunta hoiti vielä jälkisammutuksen.

Poliisi käytti riehujan taltuttamisessa voimakeinoja, etälamautinta ja käsirautoja. Riehumista mies jatkoi vielä polisiilaitoksellakin. Poliisin mukaan miehen riehumisen taustalla oli ihmissuhdekiemurat. Nuorukainen ei päässyt asemalla entisen tyttöystävänsä juttusille.

20-vuotiasta miestä epäillään törkeästä tuhotyön yrityksestä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Välikohtaus sattui eilisiltana yhdentoista aikaan.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme