Mainos
Mainos

Huumeita ja Palmun tauluja hamunneelle yli neljä vuotta vankeutta – huumeet piilossa hiekoitusastiassa

Kanta-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut rangaistuksiin 4 ihmistä varkaus- ja huumejutussa. Viidennen avunantosyyte hylättiin.

Pisimmän tuomion saanut yritti oikeuden mukaan hankkia kilon amfetamiinia Ylöjärvellä, mutta poliisi olikin vaihtanut hiekoitusastiaan kätketyn huumepaketin muuhun aineeseen.

Mika Ensio Räty, 39, tuomittiin törkeästä huumerikoksesta sekä rahanpesun yrityksestä 4 vuoden ja 2 kuukauden vankeuteen. Syyttäjä katsoi, että rikokset oli tehty osana järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaa. Vaikka mies oli Cannonballin jäsen, tuomion mukaan ei ollut näyttöä rikosten yhteydestä jengiin.

Kaksi miestä tuomittiin törkeästä varkaudesta vuoden vankeuteen, toinen myös muista rikoksista. Asunnosta vietiin muun muassa Juhani Palmun tauluja. Räty yritti hankkia ja välittää tauluja. 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot