Mainos
Mainos

Huumekuski juoksi vartijoita pakoon – autosta sivuikkuna irti ja valot rikki

Lauantaina iltapäivällä Lahdessa otettiin kiinni mies, jonka liikennekelvottomasta autosta löytyi anastetuksi epäilty valvontakamera ja useita autosoittimia.

Poliisi kertoo, että mies saatiin kiinni, kun hän lähti keskustassa olevasta parkkihallista liikkeelle henkilöautolla, mutta auto jumittui puomin taakse.

Vartijoiden mennessä setvimään asiaa kuljettaja lähti juosten karkuun ja uhkaili vartijoita. Vartijat saivat miehen kuitenkin kiinni ja kutsuivat paikalle poliisin. Mies kertoi käyttäneensä huumausaineita, joita löydettiin pieni määrä hänen hallustaan.

Ajoneuvo oli lisäksi liikennekelvoton. Kuljettajan ovi oli kokonaan irti, valot eivät toimineet ja sivuikkuna puuttui. Mies kuljetettiin verikokeeseen, jonka jälkeen hänet otettiin kiinni epäiltynä muun muassa laittomaan uhkaukseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, kätkemisrikokseen ja ajoneuvorikkomukseen.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme