Mainos
Mainos

Huumekuskin pakomatka varastetulla autolla vei sivullisen sairaalaan

Lahdessa oli lauantai-iltana töitä yleistä järjestystä valvoville viranomaisille. Päihtyneenä tapahtuneiden pahoinpitelyiden lisäksi eräs huumekuskin kaahailu vei sivullisen kanssa-autoilijan sairaalaan.

Tapaus alkoi, kun henkilöauto ohitti poliisipartion huomattavaa ylinopeutta Hirsimetsäntiellä. Poliisi kääntyi auton perään hälytysäänten ja -valojen kera ja yritti saada auton pysäytysvaloin paikoilleen. Auto kuitenkin kiihdytti nopeutta niin, että partio menetti siihen näköyhteyden.

Partion saapuessa Kivistönmäen Lidlin kohdalle se kuitenkin havaitsi parkkipaikalla kaksi romuttunutta henkilöautoa, joista toinen oli äskettäin kiihdyttämään lähtenyt auto. Autojen luota lähti pakoon mieshenkilö, joka kuitenkin saatiin juoksuaskelein kiinni.

Kiinnisaatu noin 40-vuotias mies oli poliisille entuudestaan tuttu, ja tämän huumepikatesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille. Alustavan selvityksen perusteella käytetty auto oli anastettu Lahdesta.

Mies oli menettänyt autonsa hallinnan törmäten toisen auton keulaan. Toisen auton kuljettaja loukkaantui törmäyksessä ja hänet kuljetettiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

Epäilty vietiin taas Lahden pääpoliisiasemalla ja kiinniotettiin epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vammantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme