Mainos
Mainos

Hyökkäys OP:ta vastaan jatkuu - "kuormitusta ulkomailta ja kotimaasta"

Osuuspankin verkkopalveluissa on edelleen häiriöitä palvelunestohyökkäysten takia.

Erityisesti ulkomailla olevilla asiakkailla saattaa olla ongelmia verkkopalvelujen käyttämisessä. Samoja ongelmia voi olla myös Suomessa olevilla asiakkailla, jos tietoliikenneyhteydet on reititetty ulkomaiden kautta.

OP tiedottaa, että häiriökuormitus on ollut poikkeuksellisen suurta. Sen tietojen mukaan kuormitusta on tullut sekä kotimaasta että ulkomailta.

Pankki on lisännyt tietoliikenteen suojausta ja rajoittanut ulkomailta tulevaa liikennettä. Silti häiriöt esimerkiksi korttimaksamisessa ovat mahdollisia.

Hyökkäyksen aiheuttajasta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Keskusrikospoliisi tutkii palvelunestohyökkäystä törkeänä tietojärjestelmän häirintänä.

Häiriöt OP:n järjestelmissä alkoivat uudenvuoden aattona.


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot