Mainos
Mainos

Hyrylän murhasta epäilty on työskennellyt lentokentän turvallisuuspalveluissa

MTV Uutisten tietojen mukaan Tuusulan Hyrylässä tapahtuneesta perheenäidin murhasta epäilty mies on työskennellyt useiden vuosien ajan lentokentän turvallisuuspalveluissa.

Hän työskenteli lentokentällä turvatarkastajana, kunnes lopetti työskentelyn muutama vuosi sitten.

Poliisi vahvistaa tiedon turvallisuuspalveluissa työskentelystä.

Vuonna 2010 hän perusti oman atk-alan firman. Poliisin käsityksen mukaan mies on kuitenkin ollut viime aikoina toimettomana. 

– Poliisilla ei ole tiedossa, että hän olisi tehnyt jonkinlaisia töitä viime aikoina, jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta sanoi eilen vangitsemisoikeudenkäynnissä.

Miestä on kuvattu yksinäiseksi. Hyvärisen mukaan tämä käsitys perustuu miehen omaan kertomaan.

– Ehkä se perustuu siihen, miten hän on kertonut viettäneensä viime aikoja ja siitä, onko hän ollut työelämässä ja onko hänellä kaveruussuhteita.

Epäilty on innokas rap-musiikin harrastaja. Hän tapasi lähettää Facebook-seinälleen linkkejä erityisesti yhdysvaltalaisiin rap-videoihin. Vaikka hänellä reaalimaailmassa on kuvattu olleen vain vähän sosiaalisia kontakteja, on hänellä Facebookissa yli 200 kaveria.

Viimeisen musiikkiin liittyvän linkin hän lähetti perheenäidin surman jälkeen, noin kello yhden aikaan lauantai-iltapäivällä. Linkissä oli edesmenneen yhdysvaltalaisen rap-artisti Sean Pricen musiikkia. Saman päivän iltana raskaasti varustellut poliisit ottivat hänet kiinni asunnostaan.

34-vuotias mies vangittiin eilen Vantaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Miehen epäillään surmanneen 48-vuotiaan vantaalaisnaisen Tuusulan Hyrylässä perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme