Mainos
Mainos

Iäkäs nainen ryöstettiin teräaseella uhaten porraskäytävässä

Iäkäs nainen ryöstettiin eilen teräaseella uhaten Helsingin Töölössä. Poliisi kaipaa tapauksesta vihjeitä.

Hätäkeskus sai eilen keskiviikkona kello 12.56 ilmoituksen, että osoitteessa Dagmarinkatu 9 oli tapahtunut ryöstö, jossa iäkkäältä naiselta oli anastettu kassi sisältöineen porraskäytävässä.

Poliisipartioiden mennessä paikalle kävi ilmi, että vuonna 1929 syntynyt nainen oli ollut palaamassa kaupungilta kotiinsa. Nainen oli menossa katutasossa hissiin, kun paikalle oli ilmestynyt nuori mies, joka oli saanut naiselta kassin sisältöineen teräaseella uhaten.

Nainen ei loukkaantunut tapahtuman yhteydessä.

Uhrin havaintojen mukaan ryöstäjä poistui ensin Dagmarinkatua Temppelikadun suuntaan ja edelleen Temppelikatu kohti pohjoista. Useiden poliisipartioiden etsinnöistä huolimatta tekijää ei tavoitettu.

Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä, koska omaisuus vietiin teräaseella uhaten.

Rikoksen uhrin kuvauksen mukaan tekijä on noin 30-vuotias keskimittainen ja hoikkavartaloinen mies. Hänellä on tummat lyhyeksi leikatut hiukset. Tekohetkellä mies oli pukeutunut tummaan mahdollisesti tummansiniseen puseromalliseen takkiin.

Poliisi pyytää yleisön havaintoja eilen keskiviikkona tapahtuma-aikaan noin kello 12.30–13 Dagmarinkadulla ja sen läheisyydessä liikuneesta tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä.

Tiedot voi ilmoittaa Helsingin poliisille puhelinnumeroon 029 547 5645 tai sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme