Mainos
Mainos

Iän valehteleminen poliisille toi lisää syytteitä

Poliisin Lahdessa tänään pidättämä mies valehteli ikänsä, koska hänestä oli tehty kolme etsintäkuulutusta. Valehtelu ei olisi kannattanut, sillä nyt on tulossa lisää syytteitä. 

Poliisipartio pysäytti iltapäivällä Lahdessa henkilöautoa ajavan nuoren miehen. Miehellä ei ollut esittää ajokorttia eikä muutakaan henkilöllisyystodistusta. Hän kertoi nimensä ja henkilötunnuksensa, mutta tiedot eivät täsmänneet poliisin tietoihin ja partio kuljetti miehen Lahden pääpoliisiasemalle.

Poliisilaitoksella mies yritti aluksi pitää kiinni kertomastaan nimestä ja tunnuksesta, mutta myönsi lopulta olevansa aivan toinen henkilö.

Syy väärän henkilötiedon antamiseenkin selvisi välittömästi, sillä miehellä oli kolme etsintäkuulutusta voimassa. Näistä yksi oli passitus vankilaan. Mies jäi odottamaan vankikuljetusta Lahden poliisivankilaan.

Lisää syytteitä on tulossa, sillä häntä epäillään nyt myös väärän henkilötiedon antamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.  Se oli jo 10:s kerta vuoden aikana.

Nuori mies oli myös kertomaansa nimeä 12 vuotta nuorempi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme