Mainos
Mainos

Iisalmelaisjohtaja huoritteli nuorta naista

Mies alkoi huoritella naista, kun tämä ei lämmennyt miehen jutuille. Jos yritysjohtaja tuomitaan huorittelusta rangaistukseen, luvassa voivat olla yhdet suurimmista Suomessa annetuista sakoista.

Nurmeksen kihlakunnansyyttäjä Osmo Manninen on nostanut syytteet iisalmelaista yritysjohtajaa vastaan. Miestä syytetään kunnianloukkauksesta ja vahingonteosta. Asiasta kertoo Savon Sanomat verkkosivuillaan.

Yritysjohtaja oli pysähtynyt viime elokuussa huoltoasemalle Nurmeksessa, jossa hän kävi juttusille entuudestaan hänelle tuntemattoman naisen kanssa. Mies alkoi huoritella nuorta naista, kun tämä ei lämmennyt miehen jutuille.

Syyttäjä vaatii miehelle rangaistusta rikosnimikkeillä, joissa mahdollisen sakkorangaistuksen suuruuteen vaikuttavat syytetyn tulot. Jos yritysjohtaja tuomitaan näistä rangaistukseen, luvassa voivat olla yhdet suurimmista Suomessa annetuista sakoista.

Mies on useana peräkkäisenä vuotena ollut Pohjois-Savon verokalenterin kärkikaartissa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme