Mainos
Mainos

Iitin kuolonkolaripaikalla useita ulosajoja – kehno tien kunto syynä?

Iitissä eilen iltapäivällä sattuneen kuolonkolarin yhtenä syynä saattaa olla tien kunto.

Kymenlaakson poliisin mukaan pakettiautoon törmänneen henkilöauton oikeat renkaat olivat ilmeisesti ajautuneet tien reunassa olleeseen syvään uraan. Henkilöauto oli tämän seurauksena lähtenyt heittelehtimään ja törmännyt pakettiauton keulaan.

Kolarissa kuoli henkilöauton kuljettaja, ja pakettiautoa kuljettanut toimitettiin loukkaantuneena sairaalaan.

Poliisi epäilee, että viime viikkojen aikana samalla paikalla on sattunut useampia suistumisonnettomuuksia. Viime vuoden lopulla ainakin yksi henkilöauton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan ajauduttuaan tien reunan uraan.

–Palautteen perusteella näyttäisi siltä, että kyseisellä paikalla on ollut enemmänkin penkkaan suistumisia. Myös liikkuva poliisi on huomannut tiellä samankaltaisia merkkejä autojen pyörähtelyistä, kertoo rikoskomisario Timo Kuokkanen Kymenlaakson poliista.

Poliisi pyytää yhteydenottoja (rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi) niiltä, jotka ovat talven aikana menettäneet ajoneuvonsa hallinnan valtatiellä 12 Kouvolasta Lahden suuntaan. Tarkka onnettomuuspaikka on Iitin palolaitoksen jälkeen.

Tutkinnassa pyritään selvittämään tienpitäjän vastuu tieosuudella sattuneisiin liikenneonnettomuuksiin.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme