Mainos
Mainos

IL: Aarnioon yhdistetty prostituoitu kertoo joutuneensa murhayritysten kohteeksi: "Pelkään, mitä ne tekevät seuraavaksi"

Helsingin huumepoliisin entisen päällikkö Jari Aarnioon liittyvän rikosvyyhdin käynnistänyt prostituoitu Saara kertoo Iltalehden haastattelussa olevansa todistajansuojeluohjelmassa. Naisen mukaan hänen päällensä on yritetty ajaa kahdesti Tanskassa.

– Menin ihan sokkiin, sillä minulle yritettiin tehdö sama Helsingissä, kun nämä Aarnio-jutut alkoivat, Saara kertoo lehdelle.

Saara saapui Suomeen viime torstaina Tanskasta Aarnio-oikeuskäsittelyä varten. Hän ollut poliisin suojelussa viimeiset 15 kuukautta.

Saara kertoo Iltalehden haastattelussa, että hänen henkilöllisyytensä on vaihdettu, mutta hän ei silti uskalla liikkua ulkona. 

– Minut tunnetaan kuitenkin ulkonäöltä. Pyysin rahaa kampaajaan, jotta voisin muuttaa ulkonäköäni, mutta sitä ei annettu. Pelkään, että mitä ne tekevät seuraavaksi. Koska minulla ei ole ketään ihmistä tässä, niin kyllä olen aika pulassa.

Saara ei kuitenkaan kerro pelkäävänsä Jari Aarnion kohtaamista oikeudessa.

– Totuuden puhumisessa minulla ei ole mitään ongelmaa. Se on helpotus, että vihdoin päästään selvittämään näitä asioita, Saara kertoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme