Mainos
Mainos

IL: Äiti harhautti neuvokkaasti pedofiilia – treffeille tuli tyttären sijaan poliisi

Poliisi sai kiinni nettipedofiilin äidin neuvokkuuden ansiosta Vantaalla. Iltalehti kertoo tapauksesta, jossa pedofiili oli teinitytön perässä. Äiti sai tietää jahtaamisesta ja narautti miehen.

Helsingin hovioikeus antoi eilen tuomion 37-vuotiaalle miehelle, joka oli houkutellut alaikäistä tyttöä seksuaalisiin tarkoituksiin. Tapaus sattui Vantaalla kolme vuotta sitten. Mies oli löytänyt IRC-galleriasta 13-vuotiaan tytön, joka väitti olevansa 17-vuotias. Mies itse esiintyi 27-vuotiaana.

Yhteydenpidosta tuli nopeasti seksuaalissävytteistä. Mies muun muassa pyysi tytöltä kyseenalaisia kuvia ja ilmaisi haluavansa harrastaa tämän kanssa seksiä maksua vastaan. Tyttö oli mukana, ja sovittavana oli enää aika ja paikka.

Iltalehden mukaan tytön äiti sai tietää asiasta. Hän otti yhteyttä viranomaisiin ja sai poliisilta toimintaohjeet miehen kiinni saamiseksi.

Viestittelijäksi vaihtui tytön äiti, joka sopi miehen kanssa tapaamispaikan maksullista seksiaktia varten. Mies lähetti jopa kuvan setelipinosta vakuuttaakseen olevansa tosissaan.

Tapaamiseen tulikin paikalle tytön äiti sekä poliisi, ja mies otettiin kiinni.
Mies kiisti syytteet ja korosti, ettei tiennyt tytön olevan alle 16-vuotias.

Käräjäoikeuden mukaan mies syyllistyi lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja seksuaalipalvelujen ostamisen yritykseen nuorelta. Hovioikeus ja korotti tuomiota kuukaudella eilen antamassaan päätöksessä ja katsoi, että kyse oli lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin.

Nyt mies sai siis seitsemän kuukautta ehdollista vankeutta ja 2 000 euron kärsimyskorvauksiin.Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot