Mainos
Mainos

IL: Anneli Auerista uusi rikosilmoitus

Anneli Auerista on tehty uusi rikosilmoitus, koska hän ei palauttanut poliisille tutkintamateriaalia. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Jukka S. Lahden murhasta syytetty Auer on saanut viime viikkojen aikana tutustua sellissään Ulvilan surmasta poliisin tekemään tutkintamateriaaliaan, jota ei ole liitetty esitutkinta-aineistoon. Materiaali on ajalta, jolloin Aueria ei vielä epäilty murhaajaksi.

Satoja sivuja kopioitua tutkintamateriaalia on ollut Auerilla lainassa. Iltalehden mukaan Auer palautti poliisille kaiken muun materiaalin paitsi yhden valokuvan. Kuvassa on mies, jota kuulusteltiin epäiltynä Lahden surmasta pian teon jälkeen.

Iltalehden mukaan valokuvaliitettä mentiin vaatimaan Auerilta takaisin, mutta hän ei siihen heti suostunut. Poliisi sai kuitenkin valokuvaliitteen takaisin.   

Tapauksesta on tehty rikosilmoitus ja sitä tutkitaan Porin poliisissa.

Auerin murhasyytteen käsittely päättyi tiistaina Vaasan hovioikeudessa, ja tuomio on tarkoitus antaa vielä tämän vuoden puolella. Auer on kaksi kertaa todettu syylliseksi ja kerran syyttömäksi miehensä joulukuussa 2006 Ulvilassa tapahtuneeseen murhaan.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme