Mainos
Mainos

IL: Fuengirolassa kuollutta suomalaista äitiä oli hakattu voimakkaasti päähän

Espanjassa Fuengirolassa menehtyneen suomalaisen naisen kuolemasta epäillään hänen miestään. Mies on pidätetty veriteosta epäiltynä.

36-vuotias perheenäiti kuoli varhain lauantaina. Perheen lapset olivat tapahtuman aikaan nukkumassa samassa asunnossa.

Iltalehti kertoo paikallisiin lehtitietoihin viitaten, että naista oli ennen kuolemaa lyöty monta kertaa voimakkaasti päähän.  

Kuolema tuli ilmi lauantaina aamulla, kun mies oli huutanut asunnon parvekkeelta apua. Lehtitietojen mukaan naisen ruumis oli jäykistynyt poliisin tullessa paikalle, mikä viittaisi siihen että hän oli tuossa vaiheessa ollut jo joitakin tunteja kuolleena. Asunnosta löytyi myös useita verisiä jälkiä.

Miehen mukaan hän oli löytänyt vaimonsa asunnosta pahoinpideltynä. Hänen mukaansa hänen nainen oli ollut huonovointinen ja löi päänsä kompastuttuaan. 

Malagan poliisista vahvistetaan MTV Uutisille, että poliisi tutkii suomalaisnaisen kuolemaa. Muuta poliisista ei kuitenkaan kommentoida. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme