Mainos
Mainos

IL: Kaksi kuubalaispelaajaa haluaa vapaaksi tutkintavankeudesta

Kaksi todennäköisin syin törkeästä raiskauksesta vangittua kuubalaislentopalloilijaa on vaatinut uudelleenvangitsemiskäsittelyä, uutisoi Iltalehti.

Iltalehden mukaan Pirkanmaan käräoikeus on kertonut, että uudelleenvangistemiskäsittelyä vaatineet pelaajat ovat 24-vuotias Dariel Albo Miranda ja 21-vuotias Osmany Santiago Uriarte Mestre. Pirkanmaan käräjäoikeus käsittelee kahden kuubalaispelaajan vangitsemista ensi viikon tiistaina. Muiden pelaajien osalta uusintakäsittelyä ei ainakaan toistaiseksi ole tullut.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Joni Länsipuro toteaa MTV.fi.lle, että myös hän on saanut tiedon kahden pelaajan uudelleenvangitsemiskäsittelystä. 

- Uudelleenvangitsemispäätöstä voi pyytää kahden viikon välein, sillä miehet on vangittu todennäköisin syin. Poliisi ei enää tiedota tutkinnan yksityiskohdista, sillä esitutkinta on salaista, Länsipuro sanoo.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme