Mainos
Mainos

IL: KRP sai epämääräisen vihjeen puukkohyökkäyksestä Kajaanissa – poliisi partioi näkyvästi kaupungin keskustassa maanantaina

Konepistoolein ja koirin varustautuneet poliisit partioivat näkyvästi Kajaanissa maanantaina. Varautumisen taustalla oli poliisin saama nimetön vihje, jonka perusteella henkilö aikoi mahdollisesti puukottaa useita ihmisiä keskustassa. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Oulun poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Arto Karnaranta kertoo lehden haastattelussa, että Oulun poliisilaitos sai keskusrikospoliisilta tiedon uhkauksesta joitain päiviä aikaisemmin. Teon toteutuspäiväksi kerrottiin maanantai.

Poliisi varautui iskuun lähettämällä Kajaaniin lisäpartioita. Paikalla oli myös koirapartioita ja ainakin osa poliiseista oli varustautunut konepistoolein. 

Mitään ei kuitenkaan tapahtunut.

Poliisin mukaan vihje oli epämääräinen. Siinä ei kerrottu iskun mahdollisesta tekijästä tai muista yksityiskohdista. Epäselväksi poliisille jäi myös se, mistä vinkkaaja oli saanut tietonsa, Iltalehti kertoo.

Karnaranta kertoo lehdelle, että Oulussa on palauduttu tavalliselle varautumisen tasolle maanantain jälkeen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme