Mainos
Mainos

IL Mikkelin teinitaposta: Vanhemmille ei kerrottu tyttären surmaepäilystä

Poliisilta tullut yhteydenotto järkytti Mikkelin teinitaposta epäillyn nuoren naisen vanhempia, kertoo Iltalehti.

Isä kertoo lehdelle, että poliisi pyysi vanhempia hakemaan tyttären lemmikit Mikkelin eläinsuojeluyhdistyksestä, jonne eläimet oli viety tyttären kiinnioton jälkeen. Kiinniotosta tai surmaepäilystä poliisi ei maininnut sanallakaan. Vanhemmat kuulivat tyttären tukiasunnolla hoitajalta, että "kamalia asioita on tapahtunut, mutta hän ei voi kertoa mitä". Tieto siitä, että tytärtä epäiltiin poikaystävänsä taposta, kiiri vanhempien tietoon vasta netistä saatujen uutisten kautta.

– Otti sydämestä. Se on ollut suuri sokki, isä kuvailee Iltalehdelle.

Iltalehden haastatteleman ystävän mukaan tyttö oli eronnut poikaystävästään päivää ennen henkirikosta. Suhde oli ystävän mukaan ollut väkivaltainen eikä tyttö piilotellut asiaa vaan kertoi siitä avoimesta sosiaalisesta mediasta.

Isä uskoo Iltalehden jutussa, että tekoon on johtanut jokin riita, sillä tytär ei ollut väkivaltainen luonteeltaan. Tyttö oli juuri täyttänyt 18 vuotta.

Poliisin mukaan alkoholilla oli osuutta tekoon. Lehden haastattelussa vanhemmat esittävät osanottonsa surmatun nuoren miehen omaisille.


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot