Mainos
Mainos

IL: Nokialla sängyn alta elottomana löytynyt naisuhri taistelee hengestään sairaalassa

Nokialla tapon yrityksen kohteeksi perjantain ja lauantain välisenä yönä joutunut 17-vuotias nainen on kriittisessä tilassa sairaalassa, kertoo Iltalehti.

Poliisi löysi elottoman naisen sängyn alta Nokian Kaarikadulla sijaitsevasta asunnosta. Paikalla oli naisen poikaystävä, jota epäillään tapon yrityksestä. Poliisipartio oli tullut paikalle naapureilta tulleen ilmoituksen perusteella. Oven poliiseille avasi 18-vuotias epäilty, joka väitti olevansa yksin asunnossa. Poliisit kuitenkin tarkastivat asunnon, jolloin uhri löytyi.

Poliisi ja paikalle hälytetty lääkäriambulanssi saivat tytön elintoiminnot palautettua elvytyksessä ja tämä kiidätettiin sairaalaan. Iltalehti kertoo, että on toistaiseksi epävarmaa selviääkö uhri hengissä.

Tutkinnanjohtaja Pasi Nieminen kertoo lehdelle, että epäiltyä on jo kuultu ja tapahtumien kulku on tiedossa.

– Ainakaan tässä vaiheessa emme aukaise tapauksen yksityiskohtia enempää, Nieminen toteaa haastattelussa.

Iltalehden mukaan poliisi ei myöskään kommentoi väkivallan tekotapaa. Mutta tiedossa on, että riita johti väkivallantekoon. Nuori nainen oli asunut asunnossa vain kaksi viikkoa, kertoo Iltalehti. 

Miestä aiotaan esittää vangittavaksi alkuviikosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme