Mainos
Mainos

IL: Outo auto väijyi surmatun lenkkeilijätytön kodin lähellä

Iltalehden haastattelemat naapurit kertovat epäilyistä, joiden mukaan lenkkeilijätytön surmaajaksi epäilty mies liikkui autolla tytön kotipaikan lähettyvillä Porissa ennen surmaa.

Iltalehden tietojen mukaan tumma, vihertävänharmaa farmariauto liikkui alueella perjantaina iltapäivällä. Auto pyöri naapuruston pihalla ja peruutti jopa yhtä taloa päin.

Myös poliisi oli käynyt tutkimassa auton jättämiä jälkiä ja vahinkoja. Iltalehden haastattelema mies kertoo ymmärtäneensä poliisin puheista, että he tutkivat nimenomaan 17-vuotiaan tytön surmasta epäillyn miehen liikkeitä.

Naapuri kertoo lehdelle, että poliisit kävivät ensimmäisen kerran katsomassa jälkiä perjantaina, kun toinen naapuri oli ilmoittanut oudosti liikkuneesta autosta poliisille.

Poliisit tulivat uudestaan vielä tiistaina.

– Penkoivat tuolla lumivallia ja kyselivät, että mihin olin perjantaina tehnyt lumityöt. Eli hakivat vieläkin niitä auton maalipintoja, mies kertoo Iltalehdelle.

Porin käräjäoikeus vangitsi 25-vuotiaan helsinkiläismiehen eilen. Häntä epäillään todennäköisin syin tytön taposta.

Tyttö katosi perjantaina lähdettyään lenkille ja hänen ruumiinsa löytyi myöhemmin palaneen ladon raunioista.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme