Mainos
Mainos

IL: Perhe pyöritti vuosien ajan mittavaa huumelääkekauppaa

Suomessa tutkitaan paraikaa mittavaa lääke- ja huumebisnestä, jota on pyöritetty kolmihenkisen perheen voimin. Asiasta kertoo Iltalehti.

Perheen hallusta on löytynyt muun muassa Diapameja ja morfiinia sekä keskushermostoon vaikuttavia Dormicum-pillereitä - yhteensä yli 100 000 lääkettä. Dormicum-pillerit ovat bentsodiatsepiineja.

Kotietsinnöissä perheen hallusta oli löytynyt myös kymmeniä tuhansia euroja rahaa. Osa rahoista oli pakattu siisteiksi setelinipuiksi ja esimerkiksi saunan kiukaaseen oli piilotettu rahaa.

Perheen poika, vuonna 1979 syntynyt helsinkiläismies istuu parhaillaan tutkintavankeudessa. Myös hänen vanhempansa ovat olleet vangittuina jutun tutkintaan liittyen.

Länsi-Suomessa puolisonsa kanssa asuva isä on seudullaan tunnettu urheiluvaikuttaja, joka vastaa muun muassa tämän kauden alle 18-vuotiaiden hiihtovalmennuksesta.

Tapauksen oikeuskäsittely alkaa huomenna tiistaina. Jutussa on kaikkiaan 11 vastaajaa ja 35 syytekohtaa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme