Mainos
Mainos

IL: Melontaopettajan epäillään syyllistyneen törkeään raiskaukseen

Pääkaupunkiseutulaisen melontakoulun miesopettajaa epäillään törkeästä raiskauksesta, kertoo Iltalehti.

Epäilty raiskaus tapahtui kaksi viikkoa sitten epäillyn miehen yksityisasunnossa, jossa uhri oli viettämässä iltaa poikaystävänsä kanssa.

Väsynyt nainen oli käynyt nukkumaan, jolloin epäilty oli harhauttanut poikaystävän ulos asunnosta ja lukinnut oven perässään. Tämän jälkeen mies oli mennyt naisen viereen makaamaan, ja kun nainen oli yrittänyt poistua tilanteesta, epäilty oli kuristanut häntä.

Nainen menetti tajuntansa ja tämän jälkeen mies oli raiskannut hänet. Tämän jälkeen mies oli kuristanut häntä vielä uudelleen.

Epäiltyä ei vangittu

Teon jälkeen nainen juoksi ulos asunnosta, jossa hän törmäsi poikaystäväänsä, joka ei tiennyt naisen olleen vaarassa. Hän oli yrittänyt soittaa ovikelloa monta kertaa, mutta nainen ei ollut uskaltanut huutaa hänelle.

Pari soitti paikalle poliisit, ja epäilty mies tavoitettiin asunnon lähistöltä piileskelemästä.

Iltalehden tietojen mukaan törkeästä raiskauksesta epäilty ulkomaalaistaustainen mies oli useamman päivän pidätettynä, mutta häntä ei vangittu. Tapauksen tutkinnanjohtaja ei kommentoinut yksittäistapausta lehdelle.

Mies on asunut Suomessa muutaman vuoden, ja häneltä pystyi heinäkuun lopussa edelleen varaamaan melontatunteja.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme