Mainos
Mainos

IL: Poliisi nappasi ex-kumppaninsa puukotuksesta epäillyn – oli vienyt lapset mukanaan

Ahvenanmaalla Godbyssä entisen kumppaninsa puukotuksesta epäilty mies jäi kiinni mittavan etsintäoperaation seurauksena, kertoo Iltalehti.

Miehen epäillään puukottaneen naista, vieden sen jälkeen mukanaan kaksi heidän yhteistä lastaan. Mies ja nainen eivät asuneet yhdessä.

Tilanne alkoi keskiviikkona puoliltapäivin, kun epäillyn ja uhrin vanhin yhteinen lapsi teki ilmoituksen puukotuksesta. Mies ei ollut ottanut vanhinta lasta mukaansa.

Poliisi oli pyytänyt yleisöä ilmoittamaan mieheen liittyvistä havainnoista, mutta ilmoitti ettei sivullisten pidä koettaa ottaa miestä kiinni.

Raskas rikoshistoria

Poliisi sai autolla paenneen miehen kiinni, ja tämä on nyt poliisin hallussa. Mies ja lapset löydettiin kuuden aikaan. Lapset ovat kunnossa.

Nainen on erittäin vakavasti loukkaantunut, ja häntä hoidetaan Turun yliopistollisessa sairaalassa.

Miestä epäillään murhan yrityksestä tai vaihtoehtoisesti törkeästä pahoinpitelystä.

Nya Åland -lehti kertoo, että miehellä on raskas rikoshistoria, pitäen sisällään muun muassa tuomiot lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, vahingonteosta, varkaudesta sekä törkeästä petoksesta. Hänellä on myös laajennettu lähestymiskielto, ja toinen lähestymiskielto käsittelyssä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme