Mainos
Mainos

IL: Poliisi paljasti paritusliigan - naisia myytiin 160 euron tuntihintaan

Helsingin poliisi on paljastanut isoa paritusvyyhtiä pyörittäneen liigan, kirjoittaa Iltalehti. Sen mukaan virolaisnaisia myytiin pääkaupunkiseudulla 160 euron tuntihintaan.

Poliisin arvion mukaan seksibisnes on jatkunut ainakin kahden vuoden ajan, jonka aikana rikoshyötynä on hankittu liki 200 000 euroa. Lehden mukaan törkeästä parituksesta epäiltynä on vangittu neljä henkilöä.

Parittajat värväsivät virolaisnaisia lehti-ilmoituksilla töihin Suomeen. Naisille kerrottiin suoraan, minkälaisesta työstä oli kyse. Liiga mainosti naisia seksipalveluja tarjoavilla seksisivuilla.

Naiset ottivat asiakkaita vastaan yksityisasunnoissa ja normaali taksa oli 80 euroa puolesta tunnista ja tuplahinta tunnista. Poliisin mukaan naiset ottivat vuorokauden aikana useita asiakkaita vastaan. Poliisilla ei ole tiedossa, kuinka monta naista todellisuudessa teki töitä paritusringille.

Naisia ei epäillä Iltalehden mukaan kuitenkaan rikoksesta, vaan heitä kuullaan todistajan asemassa. Poliisi ei ole myöskään lähtenyt selvittämään naisten asiakkaita.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme