Mainos
Mainos

IL: Sokeaa hierojaa syytettiin kopeloinnista – hovioikeus kumosi syytteet

Hovioikeus hylkäsi syytteet tapauksesta, jossa hierojaa syytettiin kunnianloukkauksesta kopelointiepäilyjen vuoksi, kertoo Iltalehti.

Nainen oli mennyt miespuolisen hierojan vastaanotolle selkävaivojen vuoksi. Hieroja käski naista riisuutumaan rintaliivejä ja pikkuhousuja lukuunottamatta. Nainen asettautui hierontapöydälle ja hieroja alkoi hieroa tämän selkää.

Selän hieromisen jälkeen mies kuitenkin alkoi puristella naisen pakaroita. Naisen mukaan kosketus tuntui pikemmin baaritiski-tyyppiseltä kokemukselta kuin oikealta hieronnalta. Mies hapuili myös sormellaan naisen sisäreittä pikkuhousujen reunalta ja hänen huulensa kävivät lähellä naisen sukuelimiä hänen asettaessaan tyynyä naisen jalkojen väliin.

Nainen kuvaili koko 45 minuuttia kestänyttä tilannetta hyvin ahdistavaksi, ja kertoi kärsineensä sen jälkeen henkisestä ahdistuksesta ja unettomuudesta. Hieroja kiisti seksuaalisävytteisen toiminnan ja kertoi sivelyn sekä puristelun olevan tavanomaista hierontaa.

Käräjäoikeus tuomitsi hierojan kunnianloukkauksesta 30 päivän ehdolliseen vankeuteen ja maksamaan naiselle 800 euron kärsimyskorvaukset. Hovioikeus kuitenkin katsoi, että näyttöä tahallisesta halventamisesta ei ollut. Hierojan sokeudesta johtuen oli hovioikeuden mukaan ymmärrettävää, että tämä joutui tunnustelemaan asiakkaan kehoa eri tavalla kuin näkevä hieroja. Hierojien toimintatavat poikkeavat jossain määrin toisistaan.

Hovioikeus hylkäsi hierojan syytteet kotonaan, jättäen naisen ilman kärsimyskorvauksia. Hieronta tapahtui helmikuussa 2014.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme