Mainos
Mainos

IL: Tämä on Suomen väkivaltaisin kunta

Kinnulassa Keski-Suomessa on tehty alkuvuoden aikana kaikkein eniten ilmoituksia väkivaltarikoksista suhteutettuna kunnan asukaslukuun, kertoo Iltalehti.

Poliisin tilastojen mukaan Kinnulassa on kirjattu tammikuun alusta toukokuun loppuun mennessä 135,8 ilmoitusta väkivaltarikoksesta 10 000 asukasta kohden. Kinnulassa on tosin lehden mukaan vain 1700 asukasta, joten rikoksia on kirjattu käytänössä vain joitain kymmeniä.

Kinnulan kunnanjohtaja Pekka Kanervio toteaa Iltalehdelle tilastokärkeen pääsemisen olevan epämiellyttävä uutinen. Hän ei osaa sanoa, mikä tilanteen selittäisi.

– Vaikea arvioida, mikä tilanteeseen on syynä. Työttömiä on paljon, muttei sekään ole ainoa selitys, Kinnula toteaa.

Toiseksi eniten väkivaltarikosilmoituksia suhteessa kunnan väkilukuun kirjattiin Iltalehden mukaan Kittilässä ja Tuusniemellä.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot