Mainos
Mainos

IL: Uhrin poika sidottiin teon hetkellä kylpyhuoneeseen

Kotkan asianajajan murhan avaintodistaja ja silminnäkijä eli uhrin teini-ikäinen poika oli talossa murha iltana. Iltalehden tietojen mukaan murhaaja sulki sidotun pojan kylpyhuoneeseen.

Tuon jälkeen hän palasi varsinaisen kohteensa luokse. Poika joutui näin ollen kuulemaan, kuinka hänen isänsä murhattiin toisessa huoneessa.

Kun poika lopulta pääsi irti teipeistä, hän näki tapahtuneen. Tuon jälkeen hän juoksi lähinaapuriin hälyttämään apua. Järkyttyneenä hän pystyi antamaan poliisille tekijän tuntomerkkejä.

Tutkintaa johtava rikoskomisario Kimmo Huhta-aho kertoo MTV3 Uutisille, että rikospaikalla tehdään parhaillaan lisätutkimuksia. Lähialueen asukkaiden ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan.

– Lähdemme siitä, ettei minkään tahon tarvitse olla huolissaan omasta turvallisuudestaan. Näyttää myös vahvasti siltä, että kohde oli selvästi etukäteen valittu, Huhta-aho jatkaa.

Poliisi tiedottaa asiasta heti, kun uutta tietoa ilmenee.

Vuonna 1952 syntynyt kotkalainen mies sai surmansa viime torstaina Kotkan Marinkylässä. Poliisi tutkii tapausta murhana.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme