Mainos
Mainos

IL: Varas vei lahjat häkkivarastosta – lapset luulivat, että isä vitsailee

Häikäilemätön varas on pilannut 10- ja 12-vuotiaiden sisarusten joulun. Hän nimittäin vei lasten lahjat häkkivarastosta jouluaaton vastaisena yönä, kertoo Iltalehti.

Tilanne paljastui hollolalaisperheen isälle, kun hän meni anivarhain aattoaamuna hakemaan lahjoja paketoidakseen ne. Taloyhtiön varastossa odotti tyhjä häkkivarasto murtojälkineen.

– Tiedossa oli, ettei mitään kannata jättää näkösälle. Lahjat oli piilotettu hieman sivummalle. Illalla kahdeksan ja yhdeksän välillä kävin vielä viemässä lahjoja varastoon, isä kertoo lehdelle.

– Ehkä joku on nähnyt ne silloin, mies pohtii, koska mihinkään muuhun komeroon ei ole murtauduttu.

Lehden mukaan 10-vuotias poika ja 12-vuotias tyttö suhtautuivat asiaan yllättävän hyvin, vaikka eivät aluksi meinanneet uskoa kerrottua todeksi. Isä riensi marketteihin haalimaan korvaavia lahjoja, teki rikosilmoituksen ja kirjoitti kokemuksesta Facebookiin.

Some näytti jälleen voimansa, mistä isä yllättyi iloisesti, Iltalehti kertoo.

– Muutama tuttu ja vähemmänkin tuttu on laittanut paketteja tulemaan. Naapuritkin ovat auttaneet, ja Facebookin kautta ihan tuntemattomatkin ovat ottaneet yhteyttä, isä kertoo lehdelle.

Isä kertoo, että kokemuksesta jäi siis käteen jotain hyvääkin, sillä se osoitti ihmisten auttamishalun. Toisaalta perhe ei ehtinyt lahjakatastrofin takia juuri tehdä mitään jouluvalmisteluja, joten esimerkiksi "kinkku syödään nyt kinkulla" ja siivoukset jäivät vähiin.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme