Mainos
Mainos

Ilmaan ammuskelleella tuhti rikostausta: 20 rikoksesta vankeustuomio

Helsingin käräjäoikeus antoi tänään ratkaisun jutussa, jossa käsiteltiin Pukinmäessä lokakuussa 2013 ilmaan ammuttuja laukauksia. Ampumisesta ja muista rikoksista epäiltyjä oli kymmenen.

Käsittelyssä oli useita epäiltyjen tekemiksi arveltuja rikoksia syksyjen 2012-2014 väliseltä ajalta. Lähes 70 syytekohdan joukossa oli ampuma-aserikosten ja vaaran aiheuttamisien lisäksi huumausaineiden käyttörikoksia, varkauksia, rattijuopumuksia ja muita liikennerikoksia.

Oikeus tuomitsi toiseksi laukausten ampujaksi todetun noin 25-vuotiaan miehen paristakymmenestä rikoksesta vuoden ja 3 kuukauden vankeuteen. Muiden tuomiot olivat lyhyempiä vankeusrangaistuksia tai sakkoja. Kahden epäillyn syytteet hylättiin. Kolmen kohdalla oikeus katsoi heidän aiempien tuomioidensa olevan riittävä seuraamus.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot