Mainos
Mainos

Ilosaarirockin näpistelijä kiinni

Joensuun Ilosaarirockissa liikkunut näpistelijä on saatu kiinni. Poliisin mukaan kyseessä on 30-vuotias mies, joka on kotoisin Länsi-Suomesta.

Komisario Kimmo Wetterstrandin mukaan poliisi tavoitti miehen eilisiltana omien tutkimustensa perusteella. Miestä epäillään huumausainerikoksista, jonka vuoksi poliisi teki hänen autoonsa etsinnän. Sieltä löytyi kännyköitä, kameroita ja navigaattoreita.

- Ainakin osa näistä tavaroista natsaa niihin tavaroihin, joita on varastettu perjantain ja lauantain välisenä aikana, Wetterstrand kertoo.

Hän epäilee, että näpistelijöitä on useampia. Kaikkia kateissa olleita tavaroita ei ole löytynyt nyt kiinni jääneen miehen hallusta.

Poliisi on saanut viikonlopun aikana tapahtuma-alueelta liki 30 näpistys- ja varkausilmoitusta. Liikkeellä olleet näpistelijät ovat iskeneet röyhkeästi jopa telttoihin, joissa on ollut ihmisiä nukkumassa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme