Mainos
Mainos

Iltalehti: Auer ja miestuttava näyttäisivät saavan syytteet

Anneli Auer ja hänen miestuttavansa ovat todennäköisesti saamassa syytteet seksuaalirikoksista, kertoo Iltalehti. Syyttäjä Jouko Saario on jo ehtinyt pohtia syytteiden nostamista, vaikka esitutkinta ei ole vielä lähtenyt syyteharkintaan.

– Olen tehnyt esitutkintaa yhdessä poliisin kanssa ja olen samalla miettinyt syytteitä. Näyttää siltä, että syytteet nostetaan ja vastaajina ovat nämä kaksi vangittua. Todennäköisesti syytteiden rikosnimikkeet tulevat olemaan samat kuin epäilyvaiheessakin, Saario sanoo Iltalehdelle.

Poliisi epäilee Aueria muun muassa kolmesta törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä raiskauksesta. Miestuttavaa epäillään muun muassa kahdesta törkeästä raiskauksesta ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Molemmat ovat kiistäneet rikosepäilyt.

Esitutkinta lähtee syyteharkintaan loppulausuntojen jälkeen helmikuun 6. päivä. Syytteiden nostamisen takaraja on 15. helmikuuta.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme