Mainos
Mainos

Avi: Oulun kaupungin selvitys insestijutusta ei ollut riittävä

Aluehallintovirasto (avi) pyytää Oulun kaupungilta lisäselvityksiä Oulun insestijutussa 28. joulukuuta mennessä. Oulun kaupungin sosiaali- ja perhepalvelut antoi jo yhden selvityksen, mutta avin mukaan se ei ole riittävä valvonta-asian käsittelemiseksi. 

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto, sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto (Valvira) ja Oulun kaupunki pitivät perjantaina neuvottelun hyväksikäyttöjutun vuoksi.  

– Emme tässä vaiheessa kommentoi kaupungin antamaa selvitystä tarkemmin, koska valvonta-asia on kesken, avin sosiaalihuollon ylitarkastaja Elisa Roimaa sanoo. 

Oulun käräjäoikeus tuomitsi tytärtään vuosia hyväksikäyttäneen miehen kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen. Tuomio tuli törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuosina 1999-2008.   

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot