Mainos
Mainos

Iltalehti: Poikkeuksellisen väkivallan uhri vaarassa sokeutua – silmämunat katosivat

Poikkeuksellisen väkivallan uhriksi joutunut mies on vaarassa menettää näkönsä Helsingissä, kertoo Iltalehti.

Noin 60-vuotiaan miehen luona vierailemassa ollut mies sai Iltalehden mukaan jonkinlaisen raivokohtauksen. Uhrin mukaan mies oli täysin yllättäen ja ilman syytä painanut peukaloillaan uhrin silmiä todella kovalla voimalla. Tapaus sattui noin viikko sitten.

Uhri menetti näkönsä heti teon jälkeen ja epäili, että mies oli kaivanut häneltä silmämunat päästä. Myös pelastusviranomaisten mielestä näytti siltä, ettei miehellä ollut silmiä.

Silmäklinikalla kuitenkin kävi ilmi, että silmämunat eivät olleet näkyvissä voimakkaan turvotuksen takia.

Poliisi kertoo Iltalehdelle, että on silti mahdollista, että mies menettää näkönsä.

Teosta epäilty otettiin kiinni pian tapauksen jälkeen. Törkeästä pahoinpitelystä epäilty mies myöntää olleensa asunnolla kaksin uhrin kanssa, mutta sanoo, ettei muista, mitä siellä tapahtui.

Poliisin mukaan kyse on hyvin poikkeuksellisesta väkivallasta.

– En muista, että vastaavaa olisi ollut ainakaan meillä tutkinnassa aikaisemmin. Kyse on hyvin vakavasta teosta, jos uhri on vaarassa menettää näkönsä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisista Iltalehdelle.

Uhri on edelleen sairaalahoidossa ja jutun tutkinta kesken. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme