Mainos
Mainos

Iltalehti: Ulvilan uhri oli yhteydessä poliisiin ennen kuolemaansa

Ulvilassa joulukuussa 2006 murhattu Jukka S. Lahti oli useasti yhteydessä poliisiin ennen surmaansa, uutisoi Iltalehti. Syytä puheluihin tai niiden sisältöä ei ole pystytty selvittämään esitutkinnassa.

Iltalehden mukaan Jukka S. Lahti soitti kolme useiden minuutin mittaista puhelua Porvoon poliisille loppuvuodesta 2006. Tieto ilmeni Lahden matkapuhelimen teletunnistetiedoista, mutta jostakin syystä se johti lisätutkintaan vasta viime vuonna.

Puheluihin vastannutta henkilöä Porvoon poliisissa ei kuitenkaan pystytty selvittämään, joten puheluiden sisällöstä ei tiedetä. Porvoon poliisilla ei ollut meneillään mitään Lahteen liittyvää tutkintaa tai selvitystä. Linkkitietojen mukaan Lahti oli ainakin yhden puhelun aikana lähellä Porvoota.

Käräjäoikeus tuomitsi Lahden puolison Anneli Auerin miehensä murhasta elinkautiseen, mutta hovioikeus puolestaan vapautti hänet. Korkein oikeus palautti taas asian käräjäoikeuteen, jossa prosessi alkaa uudelleen ensi syksynä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme