Mainos
Mainos

Imatran ampuja sai häädön asunnostaan – huudatti musiikkia, puristi ketsuppia postiluukkuun

Imatran ampumisesta vangittu häädettiin edellisestä asunnostaan viime vuonna ilkivallan vuoksi. Hän oli esimerkiksi pursottanut ketsuppia naapurinsa postiluukusta.

Imatran ampumisesta vangittu sai häädön edellisestä asunnostaan vuotta ennen ampumavälikohtausta lokakuussa 2015.

Isännöitsijä kertoo MTV Uutisille, että 23-vuotias mies oli tehnyt pientä ilkivaltaa asunnossa. Hän oli suuttunut yhteen naapuriinsa ja hakkasi tämän ovea ohi kulkiessaan. Hän myös pursotti ketsuppia tämän postiluukkuun.

Mies piti myös kovaa ääntä asunnossaan. Hän soitti samoja levyjä ja kappaleita uudelleen ja uudelleen kovalla äänellä ja huudatti radiota taloyhtiön pihalla.

Ei puhu edes asianajajalleen

Miehen vangitsemisoikeudenkäynti oli keskiviikkona eikä hän ollut puhunut tapahtuneesta juuri mitään edes asianajajalleen.

Miehen epäillään ampuneen kolme naista ravintolan edessä Imatralla viime viikonloppuna. Poliisi pitää tapausta pääpiirteittäin selvitettynä.

Poliisin mukaan rikoksen taustalla on todennäköisesti syrjäytymiseen ja mielenterveyteen liittyviä syitä. Ennen rikosta tekijä oli ollut syrjäänvetäytyvä ja viettänyt paljon aikaa tietokoneella.

Miehellä on aiempaa rikoshistoriaa. Hän puukotti toista nuorta miestä kaulaan yritettyään tunkeutua tämän asuntoon vuonna 2013.


Juttua korjattu 8.12. klo 10:44. Jutusta poistettu tekijän terveydentilaa koskeva tieto. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme