Mainos
Mainos

Imatran uimahallissa ahdisteltu olikin täysi-ikäinen – ei vaadi rangaistusta

Imatran uimahallissa seksuaalisen koskettelun kohteeksi joutunut henkilö onkin täysi-ikäinen, tiedottaa poliisi.

Poliisi sai aiemmin tiedon tapahtuneesta uimahallin henkilökunnalta ja pyysi uhria ilmoittautumaan poliisille. Aiemmin poliisi kertoi, että uhrin huoltaja oli ilmoittanut asiasta henkilökunnalle ja että kyseessä olisi 15-vuotias uhri. Lisäksi poliisin tuolloisten tietojen mukaan tekijä olisi ollut ulkomaalainen mies.

Nyt uhri on ollut yhteydessä poliisiin. Hän ei kuitenkaan ole 15-vuotias, vaan täysi-ikäinen nainen. Muuten uhri on kertonut tapahtumista yhtenevästi poliisin aiempiin tietoihin verrattuna.

Tämän vuoksi asiassa ei ole enää syytä epäillä lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä. Sen sijaan tapaus täyttää poliisin mukaan seksuaalisen ahdistelun tunnusmerkistön.

Asianomistaja on kuitenkin ilmoittanut poliisille, ettei hän vaadi teosta rangaistusta. Koska kyseessä on asianomistajarikos, jutun esitutkinta on lopetettu.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot