Mainos
Mainos

IS: Hirvensalmelaiset pohtivat tragedian taustoja: Perheenisä puhui ongelmistaan avoimesti

Hirvensalmen tragediassa kuollut perheenisä oli puhunut ongelmistaan avoimesti, kertoo Ilta-Sanomat. Poliisi jatkaa Hirvensalmella tapahtuneen perhesurman tutkintaa. 

Ilta-Sanomien mukaan Hirvensalmen tragediassa kuollut perheenisä oli toiminut kylällä yrittäjänä ja oli puhunut sekä työhönsä että yksityiselämäänsä liittyvistä ongelmista kyläläisille. Pienellä paikkakunnalla yrittäjälle ei aina riittänyt asiakkaita.

Ilta-Sanomien haastattelemat kyläläiset kuvailevat miestä kiltiksi, auttavaiseksi ja leppoisaksi. Traagiset uutiset olivat yllättäneet kyläläiset.

Poliisi tutkii Hirvensalmen tapahtumia tappona ja tapon yrityksenä. Talossa oli tapahtumahetkellä perheen 43-vuotias isä sekä 16- ja 20-vuotiaat pojat. 20-vuotias poika menehtyi vammoihinsa sairaalassa, isä löytyi kuolleena. Isän kuolemassa ei epäillä rikosta.

Poliisi ei tutkinnan tässä vaiheessa kerro tutkinnanturvaamissyistä johtuen tarkemmin rikosten tekotavasta, motiiveista tai enempää rikoksesta epäillyistä.

Poliisille on muodostunut alustava käsitys tapahtumien kulusta, mutta tapahtumien selvittämisen saattaa kestää jopa viikkoja.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme